- Kotoučové nože z materiálu DIN 1.3343 (HSS-Dmo5)
- Kotoučové nože z materiálu DIN 1.3243 (HSS-Co5)
- Kotoučové nože z materiálu DIN 1.2379 (K 110)
- Kotoučové nože z materiálu DIN 1.2067 (100 Cr6)
- Kotoučové nože z materiálu DIN 1.2080 (X210Cr12)
- Kotoučové nože z materiálu DIN 1.4034 (X40Cr13)
- Kotoučové nože z materiálu DIN 1.4112 (X90CrVMo18)
dle účelu použití se kotoučové nože popouštějí na tvrdost mezi 56 – 64 HRC
ve standardním provedení jsou kotoučové nože dodávány bez povrchové úpravy, dle požadavku zákazníka mohou být kotoučové nože opatřeny PVD povlaky (např. TIN, TICN nebo TIALN), nebo teflonovou vrstvou
rozměrová řada kotoučových nožů začíná od průměru 20 mm a končí na 600 mm
pro použití v potravinářském průmyslu (např. při řezání konzervované zeleniny kotoučovými noži nebo při dělení hluboce zmrazených produktů – jako jsou ryby, maso atd.) jsou naše kotoučové nože z hygienických důvodů vyráběny z nerezavějící oceli; pro potravinářství dodáváme např. kutrové nože, odblanovací nože, nože do mlýnů na maso, odřezovné nože, nože pro balící linky atd.